Archief

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Vrijwel alle ziekenfondsen voorzien in een tegemoetkoming in het lidgeld van een sportclub.

 

Wie VOLLEDIG in orde is met zijn lidgeldbetaling voor het seizoen 21-22, kan dit attest met de persoonlijke lidgeldinformatie opvragen. 

 

Gebruik hiervoor uitsluitend het onderstaande aanvraagformulier. De aanvragen worden behandeld in volgorde dat ze binnenkomen.

 

Indien u al over een vooringevuld elektronisch formulier beschikt, gelieve dit dan op te sturen op UITSLUITEND dit e-mailadres: attest@fclanden.be.

 

Om papier te sparen, worden uitsluitend elektronische attesten aangemaakt en opgestuurd - dank voor uw begrip.

Webshop FC Landen
Webshop FC Landen
Webshop FC Landen - AFGESLOTEN
Webshop FC Landen - AFGESLOTEN

Door VERDER TOENEMENDE PROBLEMEN IN DE TRANSPORTKETEN wordt de Webshop AFGESLOTEN - Reeds ingediende bestellingen worden nog zo goed als mogelijk afgehandeld.


3
3
4
4

 

Maximaal 1 ouder per speler.

Mondmasker dragen verplicht.

Afstand houden verplicht.

# stay safe 


Supporters registreren zich bij aankomst. MAXIMAAL 1 begeleidende ouder per speler.

Draag buiten het mondmasker wanneer je naar de wedstrijd kijkt. Verplicht.

Hou afstand.

 


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

- Levering aan huis tussen 16u30 en 19u30, volgens opgegeven tijdslot.

- Uitsluitend op adressen met postcodes 3400 - 3401 - 3404 - 3806 - 3890 - 3891

- Alle gerechten worden “etensklaar” overhandigd in microgolfoven- en ovenbestendige bakjes

- Betaling: verplicht voor uiterlijk 24 maart over te schrijven op REKENINGNUMMER BE42 1030 1326 8254, met mededeling “Pasta en naam en voornaam"; niet tijdig betaalde bestellingen worden niet behandeld.

Tot de volgende keer!
Tot de volgende keer!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

De club heeft de droevige plicht het overlijden te melden van Michel Goffin na een triest ongeval in Sint-Truiden op vrijdag 10/07/2020.

Michel was de papa van Jules Goffin, speler bij onze U16 IP ploeg, en van diens broer Jef, die eerder ook voor onze club voetbalde. Michel was door iedereen binnen onze club gekend als een bijzonder sympathieke en fijne gast die ook steeds bereid was om mee te helpen binnen het clubgebeuren telkens wanneer nodig.

Iedereen die Michel kende is erg aangeslagen door dit vreselijke nieuws waarvoor woorden te kort schieten om dit te kunnen begrijpen.

We zullen hem heel hard missen binnen de club.

FC Landen wenst de ganse familie heel veel sterkte en moed met dit zeer pijnlijk verlies en onpeilbaar verdriet.


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

FLYER en MEER INFO in de bijlage hieronder

Download
Voetbalito-zomerkamp_FC Landen.pdf
Adobe Acrobat document 1.1 MBKlik op de foto voor video en foto's van de jeugdploegenvoorstelling
Klik op de foto voor video en foto's van de jeugdploegenvoorstelling

OPGELET: nadat u onderaan op 'Verzenden' hebt geklikt, verschijnt op het scherm dit bericht: "Bedankt voor uw bestelling, wij hebben ze goed ontvangen." Daarmee is uw bestelling ontvangen en bevestigd; er volgt geen e-mail meer.

Vergeet de privacyverklaring onderaan niet aan te vinken.

FC Landen biedt Maastrichtse lopers onderdak

75 jaar geleden kwam er een einde aan WO II. Dit gaat dezer dagen in binnen- en buitenland gepaard met herdenkingen onder de naam "75 jaar Bevrijding". In het kader daarvan loopt Atletiek Maastricht voor de zestiende keer de bevrijdingsroute tussen het Franse Caen en Maastricht. Zij treden letterlijk in de voetsporen van de Amerikaanse Old-Hickory Infanteriedivisie, die destijds in België slag leverde in het Ardennenoffensief en onder meer Tongeren en Maastricht bevrijdde.

Op woensdag 11 september ontvangt Atletiek Maastricht op de Europese Commissie de Europese vlag, die op zaterdag 14 september aan de burgemeester van Maastricht zal worden overhandigd. Daarmee wordt Maastricht de Stad van de Europese vrijheid. FC Landen biedt de lopers in de nacht van 11 op 12 september enkele uurtjes onderdak aan. Mocht u op een nachtelijk uur een loper (mét vlam) zien passeren, hij/zij is vredelievend en op weg naar Maastricht... 

Wie meer info wil, kan klikken op de knop hiernaast, waar onder meer een gedetailleerde routebeschrijving te vinden is.

U hebt ze wellicht ook al gezien, deze borden aan onze voetbalvelden. Wij hangen die niet voor ons plezier, maar om het werk van onze onderhoudsmensen in ere te houden en vandalisme tegen te gaan, moeten we het 'vrij' en vooral onoordeelkundig gebruik ervan beperken.

Meer info in onderstaande bijlage.

Download
Verbodsborden terreinen FC Landen.pdf
Adobe Acrobat document 798.3 KB

FORMATION@FCLANDEN


In het najaar van 2017 heeft FC Landen, onder leiding van een interne auditgroep gecoördineerd door Thomas Vandyck, zijn jeugdwerking laten doorlichten door Double PASS, een door Voetbal Vlaanderen erkend auditbureau dat gespecialiseerd is in de voetbalsector.

In oktober 2017 heeft de club zijn gedetailleerd dossier aan Double PASS overgemaakt. Later op het najaar volgde de inspectie op de club zelf. Daarbij werden ook clubverantwoordelijken, jeugdverantwoordelijken, jeugdtrainers en jeugdspelers geïnterviewd. Tevens werden onaangekondigd trainingen en wedstrijden bezocht.

Op basis van hun bevindingen werd een eindrapport opgesteld en werd een objectieve quotering toegekend.

 

De club haalde deze week de 3 sterren binnen die vereist zijn om de komende drie seizoenen INTERPROVINCIAAL aan de slag te blijven.

FC Landen, een hartveilige club!

 

Onze club zet in op meer veiligheid voor haar leden, medewerkers en supporters. Op complex A is via eigen investering een AED (defibrillator) geïnstalleerd, die geleverd werd door Apotheek Laivaphar Anja Jansen te Tienen. Daarnaast werd voor complex B door infrastructuurverantwoordelijke Jos Medart met succes een projectdossier ingediend bij Football+Foundation, een onderafdeling van de Vlaamse Voetbalfederatie. Dit betekent dat zowel het complex Stedelijk Sportstadion als het complex SPW van FC Landen uitgerust zullen zijn met een AED Defibrillator t.v.v. alle spelers, medewerkers en supporters.

Meer over het projectdossier Football+Foundation lees je HIER.


Jos Medart, initiatiefnemer en Tony Thierie, voorzitter FC Landen bij de AED installaties op beide sites: Veilig Sporten is bij FC Landen absolute prioriteit.

RED FLAME op bezoek!

 

Alvorens te vertrekken naar het E.K. in Nederland komt Davinia Vanmechelen inspiratie opdoen op het Jeugdvoetbalkamp van FC Landen, waar zij vele seizoenen heeft gespeeld. 

 

Succes, Davinia, en veel fun voor de voetballers!


wijzigingen in functie van planning steeds mogelijk


In de nacht van zaterdag op zondag gaat de zomertijd in: 2 uur wordt 3 uur.

Download
Programma.pdf
Adobe Acrobat document 229.9 KB