Archief

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Om uw bestelling goed door te geven:

- juiste aantallen bij de gerechten vermelden

- Privacyverklaring aanvinken

- op VERZENDEN klikken

U ontvangst steeds zo snel mogelijk een bevestiging/kopie van uw bestelling per e-mail (afzender event@fclanden.be). INDIEN U GEEN KOPIE VAN UW BESTELLING HEBT ONTVANGEN IS UW BESTELLING NIET GOED INGEZONDEN.

 

- Afhalen:

tussen 16u30 en 19u30 op vrijdag en zaterdag

tussen 10u30 en 13u30 op zondag

Alle gerechten worden “panklaar” overhandigd in microgolfovenbestendige bakjes en gaan vergezeld van voorgebakken frietjes.

- Betaling: contant aan de kassa.

- CORONAPROOF: mondmasker en afstand houden

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Om uw bestelling goed door te geven:

- juiste aantallen bij de gerechten vermelden

- Privacyverklaring aanvinken

- op VERZENDEN klikken

U ontvangst steeds zo snel mogelijk een bevestiging/kopie van uw bestelling per e-mail (afzender event@fclanden.be).

Opgelet: geen gebruik maken van "automatische invulling" van velden (bvb gsm, e-mail) maar deze volledig in te tikken.

 

- Levering aan huis tussen 16u30 en 19u30.

- Uitsluitend op adressen met postcodes 3400 - 3401 - 3404 - 3806 - 3890 - 3891

Alle gerechten worden “panklaar” overhandigd in microgolfovenbestendige bakjes en gaan vergezeld van voorgebakken frietjes; de mosselen worden geleverd in alu-verpakking en dienen nog juist in een mosselpot aan de kook te worden gebracht

- betaling: verplicht voor uiterlijk 4 november over te schrijven op REKENINGNUMMER BE42 1030 1326 8254, met mededeling “Mosselevent en naam en voornaam; niet tijdig betaalde bestellingen worden niet behandeld.

 

De club heeft de droevige plicht het overlijden te melden van Michel Goffin na een triest ongeval in Sint-Truiden op vrijdag 10/07/2020.

Michel was de papa van Jules Goffin, speler bij onze U16 IP ploeg, en van diens broer Jef, die eerder ook voor onze club voetbalde. Michel was door iedereen binnen onze club gekend als een bijzonder sympathieke en fijne gast die ook steeds bereid was om mee te helpen binnen het clubgebeuren telkens wanneer nodig.

Iedereen die Michel kende is erg aangeslagen door dit vreselijke nieuws waarvoor woorden te kort schieten om dit te kunnen begrijpen.

We zullen hem heel hard missen binnen de club.

FC Landen wenst de ganse familie heel veel sterkte en moed met dit zeer pijnlijk verlies en onpeilbaar verdriet.


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

FLYER en MEER INFO in de bijlage hieronder

Download
Voetbalito-zomerkamp_FC Landen.pdf
Adobe Acrobat document 1.1 MBKlik op de foto voor video en foto's van de jeugdploegenvoorstelling
Klik op de foto voor video en foto's van de jeugdploegenvoorstelling

OPGELET: nadat u onderaan op 'Verzenden' hebt geklikt, verschijnt op het scherm dit bericht: "Bedankt voor uw bestelling, wij hebben ze goed ontvangen." Daarmee is uw bestelling ontvangen en bevestigd; er volgt geen e-mail meer.

Vergeet de privacyverklaring onderaan niet aan te vinken.

FC Landen biedt Maastrichtse lopers onderdak

75 jaar geleden kwam er een einde aan WO II. Dit gaat dezer dagen in binnen- en buitenland gepaard met herdenkingen onder de naam "75 jaar Bevrijding". In het kader daarvan loopt Atletiek Maastricht voor de zestiende keer de bevrijdingsroute tussen het Franse Caen en Maastricht. Zij treden letterlijk in de voetsporen van de Amerikaanse Old-Hickory Infanteriedivisie, die destijds in België slag leverde in het Ardennenoffensief en onder meer Tongeren en Maastricht bevrijdde.

Op woensdag 11 september ontvangt Atletiek Maastricht op de Europese Commissie de Europese vlag, die op zaterdag 14 september aan de burgemeester van Maastricht zal worden overhandigd. Daarmee wordt Maastricht de Stad van de Europese vrijheid. FC Landen biedt de lopers in de nacht van 11 op 12 september enkele uurtjes onderdak aan. Mocht u op een nachtelijk uur een loper (mét vlam) zien passeren, hij/zij is vredelievend en op weg naar Maastricht... 

Wie meer info wil, kan klikken op de knop hiernaast, waar onder meer een gedetailleerde routebeschrijving te vinden is.

Schrijf je vanaf nu in voor het Zomervoetbalkamp van FC LANDEN!


Gezien het succes van de vorige editie organiseert FC Landen ook dit jaar haar “Paasvoetbalkamp”, voor spelers van U6 tot U14, op het kunstgrasveld van het Stedelijk Sportstadion

(Sportlaan 30, 3400 Landen), op maandag 15, dinsdag 16, donderdag 18 en vrijdag 19 april 2019.

 

Meer info door te KLIKKEN op de AFFICHE.


Klik op de banner voor meer informatie
Klik op de banner voor meer informatie

U hebt ze wellicht ook al gezien, deze borden aan onze voetbalvelden. Wij hangen die niet voor ons plezier, maar om het werk van onze onderhoudsmensen in ere te houden en vandalisme tegen te gaan, moeten we het 'vrij' en vooral onoordeelkundig gebruik ervan beperken.

Meer info in onderstaande bijlage.

Download
Verbodsborden terreinen FC Landen.pdf
Adobe Acrobat document 798.3 KB

FORMATION@FCLANDEN


In het najaar van 2017 heeft FC Landen, onder leiding van een interne auditgroep gecoördineerd door Thomas Vandyck, zijn jeugdwerking laten doorlichten door Double PASS, een door Voetbal Vlaanderen erkend auditbureau dat gespecialiseerd is in de voetbalsector.

In oktober 2017 heeft de club zijn gedetailleerd dossier aan Double PASS overgemaakt. Later op het najaar volgde de inspectie op de club zelf. Daarbij werden ook clubverantwoordelijken, jeugdverantwoordelijken, jeugdtrainers en jeugdspelers geïnterviewd. Tevens werden onaangekondigd trainingen en wedstrijden bezocht.

Op basis van hun bevindingen werd een eindrapport opgesteld en werd een objectieve quotering toegekend.

 

De club haalde deze week de 3 sterren binnen die vereist zijn om de komende drie seizoenen INTERPROVINCIAAL aan de slag te blijven.

FC Landen, een hartveilige club!

 

Onze club zet in op meer veiligheid voor haar leden, medewerkers en supporters. Op complex A is via eigen investering een AED (defibrillator) geïnstalleerd, die geleverd werd door Apotheek Laivaphar Anja Jansen te Tienen. Daarnaast werd voor complex B door infrastructuurverantwoordelijke Jos Medart met succes een projectdossier ingediend bij Football+Foundation, een onderafdeling van de Vlaamse Voetbalfederatie. Dit betekent dat zowel het complex Stedelijk Sportstadion als het complex SPW van FC Landen uitgerust zullen zijn met een AED Defibrillator t.v.v. alle spelers, medewerkers en supporters.

Meer over het projectdossier Football+Foundation lees je HIER.


Jos Medart, initiatiefnemer en Tony Thierie, voorzitter FC Landen bij de AED installaties op beide sites: Veilig Sporten is bij FC Landen absolute prioriteit.

Clubartikelen voor trainers, afgevaardigden en medewerkers

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

  • 90 EUR (standaardpakket voor bestaande leden)
  • 115 EUR (inclusief verplichte sporttas voor nieuwe leden)
  • 100 EUR (standaardpakket voor bestaande leden)
    • verplichte inhoud: wedstrijdshirt - wedstrijdshort - wedstrijdkousen - SELECT trainingbal - polo OF t-shirt - regenjack
  • 130 EUR (standaardpakket voor nieuwe leden)
    • verplichte inhoud: wedstrijdshirt - wedstrijdshort - wedstrijdkousen - SELECT trainingbal - trainingsvest - trainingsbroek - sporttas

Na aanschaf van het standaardpakket kunnen alle pakketartikelen en enkele andere kledijartikelen facultatief worden bijbesteld.

Los te bestellen clubartikelen (spelers)

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

OPGELET: nadat u onderaan op 'Verzenden' hebt geklikt, verschijnt op het scherm dit bericht: "Bedankt voor uw bestelling, wij hebben ze goed ontvangen." Daarmee is uw bestelling ontvangen en bevestigd; er volgt geen e-mail meer.

Met dank aan gelegenheidsfotograaf Frank Mathijs.


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Om een goede sportieve werking niet in het gedrang te brengen en een overbelasting van de infrastructuur te voorkomen kan FC Landen momenteel helaas geen spelers meer aannemen voor de onderbouw U6-U9.

 

Bestuur FC Landen & TVJO


Voor het seizoen 2017-2018 is de jeugdwerking van FC Landen op zoek naar JEUGDTRAINERS voor onze U7.

Ben je bezeten van “het voetbalspelletje”, gemotiveerd, kind(jeugd)vriendelijk en 2x per week beschikbaar om enkele uren van je vrije tijd te besteden aan een groep voetballende kinderen?

Beschik je over een trainersdiploma C (onderbouw), B (middenbouw), of ben je bereid een trainerscursus te volgen? Super ! Dat is natuurlijk een surplus.

Mogelijks ben jij dan de persoon die we zoeken.

Je komt terecht in een goed gestructureerde vereniging, een ervaren trainersstaf en een mooie accommodatie.

Kandidaat? Graag belletje of sms naar Kurt Rotty via 0497 29 22 17 of mailtje naar kurt.rotty@telenet.be.

We maken dan een afspraak voor een constructieve babbel. Tot binnenkort op FC Landen!

Interesse, aarzel niet!

Jeugdspelers FC Landen van U7 (°2011) tot U11 (°2007) kunnen zich vanaf nu inschrijven voor de nieuwe sessies van de FCL Soccer Academy.

 

Start op maandag 11 september 2017.

 

Klik op het logo of HIER voor meer info en inschrijvingen.

Klik hieronder om een VOLLEDIG sportpakket te bestellen (nieuwe speler)

RED FLAME op bezoek!

 

Alvorens te vertrekken naar het E.K. in Nederland komt Davinia Vanmechelen inspiratie opdoen op het Jeugdvoetbalkamp van FC Landen, waar zij vele seizoenen heeft gespeeld. 

 

Succes, Davinia, en veel fun voor de voetballers!


 

Spelertjes die vorig seizoen de techniektrainingen van trainer Kasem hebben gevolgd - en alle andere voetballers natuurlijk ook - kunnen nu verder oefenen...

 

Klik op de knop voor toegang tot de techniekpagina.

 

 

 

Simon MIGNOLET daagt onze 8- tot 12-jarigen uit voor het GOEDE DOEL!

 

Meer info en inschrijvingsmogelijkheid vind je hier:

 

ALS Simon Voetbalt

 

wijzigingen in functie van planning steeds mogelijk

 

SLOTEVENT Jeugd 2016-2017 - VR 26 mei

 

Download hieronder het programma.

Download
PROGRAMMA SLOTEVENT.pdf
Adobe Acrobat document 233.8 KB

Het jeugdbestuur van FC Landen wil iedereen bedanken die aanwezig geweest is op de "KERSTMARKT"
Deze activiteit heeft een aanzienlijk bedrag opgebracht.

In samenspraak met het hoofdbestuur hebben we beslist het volledige bedrag te investeren in 10 aluminiumdoeltjes en 11 techniekballen.

Hopelijk kunnen we in toekomst deze evenementen herhalen zodat we onze spelertjes het nodige materiaal kunnen aanbieden om hun voetbaltalenten te ontwikkelen

Kort geleden ging ook de competitie voor onze jongsten, de U6-dribbelaars, in 2 tegen 2, en de U7, die in 5v5 spelen, van start.

 

Niet alleen bij hen, maar bij alle leeftijden hoopt de club veel High 5-ouders te zien.In de nacht van zaterdag op zondag gaat de zomertijd in: 2 uur wordt 3 uur.


U12 FC LANDEN en THES Sport samen TOP!

Afgelopen weekend hielden de U12 een Time Out tegen Pesten


Op vrijdagavond 30 september is er weer 35+ voetbal binnen de club. Je kan individueel inschrijven, of ook zelf een ploeg maken (8v8).

 

Inschrijven HIER of via de knop links, tot en met woensdag. 


Op 3 juni vond de infoavond jeugd voor het nieuwe seizoen 16-17 plaats.

 

Klik HIER om de PRESENTATIES van die avond nog eens te bekijken.

 

Kon je er niet bij zijn en heb je intussen de mail met de lidgeldinfo niet ontvangen? Stuur dan een mail naar secretariaat@fclanden.be.

 

Heb je een TELENET-mailadres? Soms komen mailings van Socceronline dan automatisch terecht in je folder met reclame of ongewenste e-mail.


Jeugdspelers FC Landen van U7 (°2010) tot U11 (°2006) kunnen zich nog inschrijven voor de FCL Soccer Academy.

 

Start op maandag 5 september.

 

Klik op het logo of HIER voor meer info en inschrijvingen.


 

Onder het motto "work hard, play hard" werden de bovenbouwspelers U14-U19 IP afgelopen zaterdag fysiek op de proef gesteld, waarna in de namiddag voor de U14 tot U16 een teambuilding werd gehouden in Diest.

 

Foto's in het fotoalbum of via de knop hiernaast.


Download
uurschema copa landana 2016.xlsx
Microsoft Excel werkblad 17.8 KB

 

    VRIJDAG 3 JUNI

 

18u30 - 19u15 : U6-U9

 

19u30 - 20u15 : U10-U13

 

20u30 - 21u15 : U14-U19

Download
Programma.pdf
Adobe Acrobat document 229.9 KB

 

PASDAGEN SPORTPAKKET 2016-2017

 

Woensdagen 4 en 11 mei / Vrijdagen 6 en 13 mei

 

Telkens van 18:30 tot 20:30.

 

Samenstelling pakket:

Huidige spelers: volledig wedstrijdset - trainingbal - regenjas pro - sweater met kap - badslippers

Nieuwe spelers: volledig wedstrijdset - trainingbal - trainingpak - sporttas - polo of t-shirt of sweater

Alle voormelde artikelen die niet standaard in een pakket zitten, zijn op de pasdagen facultatief als extra bij te bestellen.

 

Ten voordele van de jeugdwerking organiseert FC Landen op vrijdag 8 april een pasta-avond om u tegen te zeggen, onder de culinaire leiding van Armand en Guy.

 

Inschrijven kan door middel van de inschrijvingsstroken die eerstdaags via de trainers worden uitgedeeld, of via dit WEBFORMULIER.

 

Aarzel niet, inschrijven kan tot en met 6 april!

 

Buon appetito!

De waardebon van 200 € voor de “Best Verkopende Categorie – Tombola 2014-2015 “ werd gewonnen door de U9 Gewestelijk van trainers Nico en Jean-Marie.

Via deze weg eveneens hartelijk dank aan alle andere categorieën voor de door hun geleverde prestaties t.g.v. onze jaarlijkse tombola Jeugd FC Landen! 

De U17 van trainer Danny Gijbels wisten de heenronde af te sluiten als kampioen, wat zonder meer een prachtige prestatie is. Tegenstander KVK Wellen en ook RC Hades lagen nog als kapers op de kust, maar FC Landen hield het lot in eigen handen. 

Uiteraard ging ook Wellen vol zijn kans, maar de Landense defensie stond pal. Eerst op corner en vervolgens na een snelle omschakeling wisten de U17 het laken definitief naar zich toe te trekken, waarna het zingend richting kleedkamer ging... 

 

Proficiat aan spelers, trainer en afgevaardigde! 

Onlangs stond er ondanks de algemene afgelasting voor de U9 van trainers Frankie en Eddy toch nog voetbal op het programma.

 

Een kort verslag, met veel foto's, vind je HIER.


De U9 PROVINCIAAL werden in december eindwinnaar van het Belgisch Kampioenschap Indoor Soccer!

 

Een verslag met enkele foto's vind je hier.INDOOR Kerstvoetbalkamp Landen 29-31 december voor U6 tot U13
INDOOR Kerstvoetbalkamp Landen 29-31 december voor U6 tot U13

 

Op vrijdagavond 5 december vereerden de Sint en zijn Voetbalpieten ons met een bezoek op de training van de onderbouw.

 

Van fotopiet hebben we onderstaande foto's ontvangen: 

Op vrijdag 31 oktober vond de eerste editie plaats van onze halloweentrainingen voor onder- en middenbouw. Wij danken de eventmedewerkers voor hun helpende hand en alle aanwezige trainers, spelers en ouders voor hun deelname.  Er vielen heel wat kostuums te bewonderen, zo blijkt ook uit de foto's.


 

Ter gelegenheid van de thuismatch tegen Herk Sport werden alle jeugdploegen, van klein tot groot, van FC Landen in de kijker geplaatst. De opkomst was talrijk, zowel op als naast het veld. Klik op de knop om meer foto's te zien.


 

FC Landen nam enkele weken geleden deel aan de Week van de Sportclub! Onze foto-inzending werd geselecteerd voor de finale van de Goed Bezig fotowedstrijd, maar het podium werd niet bereikt.

 

Niettemin dank aan alle stemmers!


 

Met de investering in de dribbeldoelen gaat FC Landen vanaf de allerkleinsten mee in de hervorming van het jeugdvoetbal. Deze inspanning wordt naar waarde geschat, zoals blijkt uit de brief die de club van de Voetbalfederatie Vlaanderen (VFV) heeft ontvangen.


 

Sinds kort is ook voor de U7 en de U6 de bal eindelijk aan het rollen gegaan. Voor de U6 was de grote nieuwigheid de 2v2-formule, waarmee het dribbelvoetbal nu van start is gegaan.

Het weer was niet op de afspraak, maar voor de rest verliep alles prima, dankzij de goede begeleiding van trainers en sympathisanten. Klik op de knop, of hier om FOTO'S te zien.

 

Voor deze eerste editie was het nog wat improviseren met bollen en stokken om doelen te maken, maar niet getreurd: de club investeert voor de allerjongste voetballertjes in speciale 2v2-doelen, die intussen geleverd zijn, en in gebruik genomen.

 


 

FC Landen neemt deze week deel aan de Week van de Sportclub!

 

Voetballers (in spe) tussen 5 en 14 jaar die willen kennismaken met onze club, kunnen deelnemen aan een van onze jeugdtrainingen.

 

Hier vind je de affiche met het overzicht van dagen en uren.

 

Hier vind je onze inzending voor de fotowedstrijd van Bloso.